WAT KOST DAT nu?

ANIMATION PRICING

VASTE PRIJS

Oké, leuk dat je geïnteresseerd bent in het laten maken van een animatie! Je doet er goed aan om bij ons aan te kloppen. Maar het belangrijkste komt nu: wat gaat het kosten? Natuurlijk wil je de coolste animatie die er is, maar je hebt een budget in gedachten (of: je baas heeft een budget in gedachten). Daarom hebben we deze pagina gemaakt.

Omdat we met drie animatiestijlen werken, kunnen we alles mooi in standaardprijzen opleveren. En dat doen we met onze standaard tijdsblokken van 75 seconden (begin) en 15 seconden (elk blokje extra). Enfin, het wijst zich vanzelf!

We beginnen, want dat is logisch, bij het begin. Wat kost elk type animatie eigenlijk? Zoals je hebt kunnen lezen op onze website, hebben we drie animatiestijlen. Deze hebben natuurlijk ook verschillende prijzen.
GREAT PAKKET
Groots beginnen, dat is belangrijk. Dus ook al kies je dit eerste niveau, je animatie wordt er één om van te smullen. Een niet zo ingewikkelde animatie die precies vertelt wat jij voor ogen hebt. Simpel, effectief én doelgericht.

Basis animatie

Unieke basis illustraties

Script

Professionele voiceover

Ontzettend ruime keuze uit stockmuziek

Ultra HD-resolutie, opgeleverd in alle gewenste bestandsformaten

2 uur correcties

SUPER PAKKET
Onze Super animatie is nét dat trapje hoger. De illustraties krijgen meer detail, de animatie zelf wordt uitgebreider en je kan kiezen uit een groot aantal sound effects. Hierdoor wordt jouw boodschap op een 'next level' verteld.

Uitgebreide animatie

Unieke, uitgebreide illustraties

Script

Professionele voiceover

Ontzettend ruime keuze uit stockmuziek

Ultra HD-resolutie, opgeleverd in alle gewenste bestandsformaten

4 uur correcties

AWESOME PAKKET
Een awesome animatie is de overtreffende trap onder de animaties. Het is de Mount Everest onder de andere bergen, de Taco Bell onder de andere fastfood restaurants en de Pino tussen de rest van Sesamstraat. Alles in de animatie wordt nog latje hoger gelegd: de illustraties, muziek, sound design en de animaties zelf.

All-in animatie met oneindige mogelijkheden

Unieke, uitgebreide en gedetailleerde illustraties

Script

Professionele voiceover

Ontzettend ruime keuze uit stockmuziek

Ultra HD-resolutie, opgeleverd in alle gewenste bestandsformaten

8 uur correcties

AWESOME ANIMATIE VOORBEELDEN

MENUKAART

GREAT animatie
SUPER animatie
AWESOME animatie
Animatie tot 75 seconden
€3.500
€5.500
€7.500
Extra blok van 15 seconden
€350
€500
€800
Sound design
€300
€500
€1.000
Meerprijs spoed productie
€1.000
€1.500
€1.000

OPTIONEEL

Veel klanten kiezen voor de extraatjes: veel gebruikte services die de animatie nét dat beetje meer geven. Bijvoorbeeld meerdere ondertitelingen, voor verschillende talen dus, of uitgebreidere muziek en sound. Ook zijn extra correctierondes vaak fijn, zeker als je een animatie langs heel veel mensen moet sturen ter goedkeuring (want dan komen er nogal eens opmerkingen).
Per stuk
Ondertiteling
€250
Vertaalde ondertiteling
€500
Op maat gecomponeerde muziek voor jouw productie
€1.500
Vertaling voice-over en ondertiteling
€1.000
Extra correctieronde voice-over
€250