Behind the Scenes: Van Rossum Corporate.

Geschreven door:
Thibault van der Laan

VAN ROSSUM - CORPORATE MOVIE

Een mooie corporate video, wie wil dat nou niet? Maar ja, hoe te beginnen? Je hebt de eerste stap al gezet als je contact met ons hebt opgenomen. Wij kunnen je namelijk begeleiden in het hele productieproces. Na het bespreken van jouw wensen, wordt alles omgezet in een concept met storyboard en shotlist. En dan is het zo ver: alle voorbereidingen zijn getroffen voor de opnamedag(en). We kunnen gaan filmen! We nemen je mee 'behind the scenes' bij de corporate movie van Van Rossum Installatie.

VIJF LOCATIES, EEN DAG

De ambitie was groot: er moesten vijf locaties in één dag bezocht en gefilmd worden. Het is dan ook belangrijk om goed te plannen en niets aan het lot over te laten. Maar, laat dat maar aan ons over. Gewapend met het concept en een callsheet, konden we aan de slag. Een crew van drie man sterk begeleidde de klant van A tot Z en zorgde ervoor dat alles wat er in beeld gebracht moest worden, in beeld kwam. En meer..!

FILM- ÉN FOTOSHOOT

Wist je dat je er ook voor kunt kiezen om tegelijkertijd met de filmshoot een fotoshoot in te plannen? Wij nemen een fotograaf mee die jouw product, dienst, bedrijf of collega’s op de gevoelige plaat vastlegt. Zo combineer je alles in één: je treft een keer alle voorbereidingen en profiteert van goede foto’s én een mooie corporate video. Bekijk hieronder een overzicht van enkele foto’s achter de schermen én de foto’s die genomen zijn t.b.v. promotie. En de corporate movie? Die komt er aan..