Animatie, 2D animatie, wauw-effect, animatie productie, animatie laten maken

Het ‘wauw-effect’ tijdens Corona tijd

Geschreven door:
Nathalie Verschueren

De wereld leek wel even stil te staan. Reizen met het Openbaar Vervoer werd afgeraden, we dienden 1,5 meter afstand te houden en we gingen met z’n allen thuis werken. En onderling contact? Dat ging ineens volledig digitaal. Maar hoe maak je vanaf een afstand indruk op jouw doelgroep? Diversity Agency zet zich in voor de productie van premium animaties mét ‘wauw-effect’!

Wat is het ‘wauw-effect’?

Je wilt graag het contact onderhouden en indruk maken op jouw doelgroep. Maar digitaal wordt dat toch een stukje lastiger. Tuurlijk, programma’s als Microsoft Teams en Zoom bieden uitkomst, maar het is ook prettig als je je doelgroep kunt inspireren met content. En daar helpen wij je graag bij! Onze premium animaties garanderen het ‘wauw-effect’ bij jouw doelgroep. Dat wil zeggen dat ze geïnspireerd, geïnformeerd, geënthousiasmeerd of geprikkeld zullen zijn. Hoe dan ook: jij zult jouw doelstellingen een stuk gemakkelijker kunnen behalen.

Een animatie zorgt voor duidelijkheid. De meest ingewikkelde boodschap kan gemakkelijk uitgelegd worden. Met oog voor kwaliteit en helderheid produceren wij onze animaties volgens echt vakmanschap. Omdat een animatie productie volledig op afstand geproduceerd kan worden, is dit ook geheel Corona-proof. Middels verschillende calls bespreken we samen jouw doelen, doelgroep en verwachtingen. Vervolgens gaan wij voor jou aan de slag met de productie. Gedurende dit traject heb je voldoende de mogelijkheid om inspraak te geven op het resultaat ‘so far’. Wil je meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier.

Ben jij ook op zoek naar een bijzondere manier van communicatie? Overweeg dan eens om een animatie te laten produceren! Zo kun je bijvoorbeeld jouw werknemers informeren over de maatregelen die jouw bedrijf neemt op het gebied van Corona. Je kunt ook jouw klanten prikkelen door ze een digitaal hart onder de riem te steken en ze een speciale aanbieding te doen. Wat jouw doel ook is, Diversity helpt jou je doelen te bereiken!

"Wij ontwikkelen video's en animaties die het 'wauw-effect' creëren"

Ben je geïnspireerd en wil je graag enkele voorbeelden van onze premium animaties zien? Bekijk hieronder onze recent opgeleverde animaties voor Embora en Bekkers Autoschade.