LeadExpress: Animatie én testimonials

Geschreven door:
Thibault van der Laan

LeadExpress benaderde ons met een tweeledige vraag: we willen graag onze dienstverlening uitleggen, maar ook vertellen wat onze dienst voor klanten betekent. Met de software van Leadexpress zie je wie jouw website bezoekt en in welke pagina’s diegene geïnteresseerd is. De tweeledige vraag hebben wij omgezet in twee verschillende premium producties: een animatie én testimonials.


Animatie

Een animatie leent zich perfect voor het uitleggen van o.a. diensten. Je maakt op deze manier zelfs het moeilijkste verhaal makkelijk. Voor de animatie werd gekeken naar de bestaande huisstijl, het kleurgebruik (blauw-wit) en de eenvoud waarin het verhaal verteld moet worden. Dankzij deze punten wordt het voor LeadExpress gemakkelijk om hun doelgroep op een boeiende manier aan te spreken en te prikkelen. 


Testimonials

Voor het tweede deel van de vraag van LeadExpress (“We willen graag laten zien wat onze dienst voor klanten betekent.”) adviseerden wij om ‘gebruik te maken’ van de klanten. Middels een testimonial kun je duidelijk laten zien wat voor impact jouw product of dienst op een klant heeft gehad, omdat zij zelf hun ervaringen delen. Hierdoor wordt het verhaal persoonlijk en niet direct commercieel. 


Eindresultaat

Uiteindelijk mocht Diversity een doeltreffende animatie en vier heldere testimonials opleveren. Deze producties waren voor LeadExpress klaar om ingezet te worden! Doeltreffende communicatie, dus. Wil jij ook graag een eigen premium video of animatie? Neem contact met ons op!