Redenen waarom ook jij met HTML5 Animaties moet werken.

Geschreven door:
Mick Lemmens

HTML5 animaties

Werk je bij een marketing- of communicatiebureau? Of ben je een webbouwer? Let dan even op: wij helpen je bij het verbeteren van de websites van jouw klanten. Hoe dan? Wij introduceren: HTML5 animaties! Ben jij al bekend met het fenomeen HTML5 animaties? Je hoort er wellicht weinig over, maar de impact van dit type animatie kan groot zijn. Zeker voor websites. Hoe dan? Dat leggen we je haarfijn uit. Hieronder benoemen wij de redenen waarom je zou moeten werken met HTML5 animaties.


De voordelen van HTML5 animaties

Hoe kun je er voor zorgen dat de website van jouw klant opvalt? Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk traffic naar een site genereren. Maar als bezoekers eenmaal op de bestemmingspagina zijn, dan wil je ze natuurlijk wel een mooie website aanbieden. Nee, wij zijn geen webbouwers en zullen verder ook geen uitspraken doen over technische aspecten, SEO of SEA. Daar zijn experts voor. Máár, we kunnen je wel vertellen dat je jouw websites net die extra touch kunt geven met HTML5 animaties. HTML5 animaties zijn vector en zijn dus van hoge kwaliteit. Daarnaast kan dit type animatie ook interactief worden opgebouwd. En het mooie is: een website wordt niet traag door het gebruik van HTML5 animaties.

  • Vector
  • Hoge kwaliteit
  • Interactief
  • Snel
  • Valt op

De animaties zijn met name geschikt voor kleine illustraties of iconen.

Iconen, iedere website heeft er wel een paar. Tevens geeft een HTML5 animatie een leuk accent aan een website: in de header, tussen de tekst of op een andere wenselijke plek. De animaties worden automatisch gestart, dus de websitebezoeker hoeft geen extra handeling te verrichten. Doordat de animaties als code zijn opgebouwd, verliest je website ook geen laadtijd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de response time er onder lijdt.

HTML5

Werk je bij een marketing- of communicatiebureau? Of ben je een webbouwer? Let dan even op: wij helpen je bij het verbeteren van de websites van jouw klanten. Hoe dan? Wij introduceren: HTML5 animaties! Ben jij al bekend met het fenomeen HTML5 animaties? Je hoort er wellicht weinig over, maar de impact van dit type animatie kan groot zijn. Zeker voor websites. Hoe dan? Dat leggen we je haarfijn uit.

Maak het opvallend en interactief!

Hoe kun je er voor zorgen dat de website van jouw klant opvalt? Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk traffic naar een site genereren. Maar als bezoekers eenmaal op de bestemmingspagina zijn, dan wil je ze natuurlijk wel een mooie website aanbieden. Nee, wij zijn geen webbouwers en zullen verder ook geen uitspraken doen over technische aspecten, SEO of SEA. Daar zijn experts voor. Máár, we kunnen je wel vertellen dat je jouw websites net die extra touch kunt geven met HTML5 animaties. HTML5 animaties zijn vector-based en zijn dus van hoge kwaliteit. Daarnaast kan dit type animatie ook interactief worden opgebouwd. En het mooie is: een website wordt niet traag door het gebruik van HTML5 animaties.