THIBAULT IS YOUNG PROFESSIONAL VAN HET JAAR!

Geschreven door:
Nathalie Verschueren

THIBAULT IS YOUNG PROFESSIONAL VAN HET JAAR

He did it: onze Thibault is door WTC-e uitgeroepen tot ‘WTC-e Young Professional of the Year 2020’. “Vol passie en met 100% focus is hij actief bezig de groei van Diversity. Daarnaast activeert hij andere jonge ondernemers om te participeren in het netwerk. Thibault is een ware ambassadeur voor WTC·E Young Professionals”, zegt Otto Lodewijks, SuitIT, Young Professional of the Year 2019, bij de uitreiking van de zilveren WTC·E speld.

‘Door mijn enthousiasme krijg ik snel de gunfactor en willen andere ondernemers mee naar WTC·E netwerkevents. Ik krijg veel credits, terwijl ik dat niet altijd verdien, maar juist mijn team. De komende jaren gaan we mooie stappen zetten, op naar een florerend bedrijf’, aldus Thibault.