ONZE DIENSTEN

PREMIUM PRODUCTIES

BOEIEN EN BINDEN MET BEELD

WIJ VERTELLEN VERHALEN

Maak een onuitwisbare indruk met onze premium video’s en animaties. Het team van Diversity gaat voor jou aan de slag met unieke concepten, beelden, sound, effecten en teksten. Wij maken unieke content voor allerhande merken. Iedere productie krijgt onze volledige aandacht, want iedere aanvraag vraagt om maatwerk. 
EEN GOEDE EERSTE INDRUK
MET VIDEO
VAN MOEILIJK NAAR MAKKELIJK
MET ANIMATIE
MEER RESULTAAT 
MET CONTENT CREATIONS

PREMIUM CONTENT MET

HET 3H-MODEL

Wij geloven in de kracht van storytelling, maar dan wel met behulp van Googles 3H-Model. De drie H’s staan voor Hygiene, Hub en Hero. Zie het als een pyramide waarbij Hygiene onderin staat en Hero aan de top. Het model helpt organisaties om content strategisch in te zetten. Hierdoor raak je de juiste doelgroep, op het juiste moment, met de juiste boodschap. Wij maken binnen onze premium producties ook onderscheid in de 3 H’s.
HERO De Hero productie staat voor de producties die hooguit een paar keer in jouw contentplanning voorkomen. Deze producties vragen om veel tijd en aandacht, maar het is content die iedereen móét zien. Denk hierbij aan een corporate movie of een bedrijfsanimatie. 
HUB De Hub content komt wat vaker voor in je planning. Dit type content laat veel zien van je organisatie, met de nadruk op hoe je iets doet. Het gaat hier dus om een kijkje achter de schermen waardoor je doelgroep onderdeel wordt van jouw team. Denk aan maandelijkse vlogs of  testimonials met succesverhalen. 
HYGIENE De meest voorkomende vorm van content is de Hygiene variant. Deze content is altijd beschikbaar en eenvoudig te consumeren. Denk bijvoorbeeld aan krachtige social video’s en korte animaties.