VAN MOEILIJK NAAR MAKKELIJK

MET ANIMATIE

ANIMATIE

Diversity gaat voor duidelijkheid. Wil je een animatie laten produceren, dan gaan wij voor je aan de slag om zelfs de meest ingewikkelde boodschap heel gemakkelijk uit te leggen. Want: animatie is een bijzonder vak. Met oog voor kwaliteit en helderheid produceren wij premium animaties. Wij leggen jouw boodschap in 60 tot 90 seconden duidelijk uit. In alle fases van het productieproces word je bijgestaan door onze creative professionals. 

Je kunt een animatie op verschillende manieren laten vormgeven, in zowel 2D als 3D. Daarom worden onze animaties altijd op maat gemaakt. De 2D animaties zijn plat en kunnen alleen verplaatsen langs een horizontale of verticale as. In tegenstelling tot 2D animaties, kunnen 3D animaties ook vanaf andere perspectieven in beeld komen. Je kunt meer diepte creëren en de 3D animatie is veelal realistischer dan de 2D variant. Het is vaak amper te onderscheiden van de werkelijkheid. Het is ook mogelijk om 3D elementen in de 2D omgeving te plaatsen. Daar helpen we je graag bij.

VAST TRAJECT, VASTE PRIJS

ONZE WERKWIJZE

Iedere animatie is maatwerk, daarom is de werkwijze erg belangrijk. Tijdens de productie zetten we jouw wensen en ideeën om in een concept. Hierin bepalen we de stijl en de complexiteit van de illustraties. Vervolgens schrijven we het script en wordt het storyboard definitief gemaakt. Het is dan tijd om in te gaan op de details: het laten animeren van alle elementen. Dat kan van minimalistisch tot zeer uitgebreid. Ondertussen kiezen we samen een geschikte stem voor de voice-over en laten we de stemacteur zijn werk doen. Een laatste element is muziek. Je kunt kiezen voor rechtenvrije stockmuziek of een originele compositie. Ook extra sound effects behoren tot de mogelijkheden. Onze verschillende pakketten staan voor de complexiteit van de animatie en het aantal uren wat wij in een productie stoppen. Neem contact met ons op en ontvang een prijsopgave.