MEER RESULTAAT BIJ JE KLANT

MET CONTENT CREATIONS

Marketing en COMMUNICATIE

bureaus

Beheer jij social media en websites van verschillende klanten? Vind je het lastig om telkens weer opvallende en verfrissende content aan te bieden? Is jouw klant toe aan een volgende stap en wil jij ze daar bij helpen? Til de door jou gemaakte content naar een hoger niveau en schakel Content Creations in!

Waarom Content Creations?

Wij merken dat er bij veel bureaus behoefte is om nét dat stapje verder te gaan. Video en animatie kost nu eenmaal net wat meer tijd en dat kan een drempel zijn. Ook kan het zo zijn dat deze kennis niet in huis is. Om deze stap gemakkelijker te maken, kun je de kennis en kunde van een video en animatie agency inzetten om daarmee op een originele manier jouw klanten te verrassen. Maak gebruik van de nieuwste technieken en maak jouw klant blij met gevarieerde content voor social en website!

Moving content zijn korte video’s en animaties die je inzet voor social en web. Denk hierbij aan content voor diverse socials, online advertising, maar ook geanimeerde elementen voor websites op basis van HTML. Vaak heb je zelf niet de kennis, tijd of budget in huis om net dat stapje verder te gaan. Dat is waar Diversity je bij helpt. Voor een voordelig bedrag kun je nu wél jouw content naar een hoger niveau tillen.

ONEINDIGE

MOGELIJKHEDEN

Als je met ons gaat samenwerken, ben je verzekerd van mooie en originele content voor jouw klanten. We ondersteunen je met een gevarieerd aanbod aan content, hierbij gebruik je onze technisch expertise om binnen no-time moving content aan te beiden.

Social bites

Ben je op zoek naar korte video’s die je kunt delen op social media? No problem. Met jouw credits kun je ons video’s van max. 15 seconden laten maken.

Geanimeerde content

Geanimeerde content geeft nét wat meer leven. Wat denk je van het groots aankondigen van een speciale actie? Of een simpele logoanimatie t.b.v. een profielfoto? Niets is te gek!

HTML5 | Lottie animaties

Wek je website tot leven met HTML5 animaties! Wij zorgen voor geanimeerde elementen in de vorm van scalable vectors. Plak de code in jouw website et voilà! En de sitesnelheid? Die blijft onaangetast!

Display advertenties

Grote kans dat je ook display advertising aanbiedt. Wij kunnen je helpen bij het maken van geanimeerde banners!

Video advertenties

Regelmatig adverteren voor jezelf of jouw klanten op bijvoorbeeld YouTube? Wij zorgen voor een next level video advertenties.

Video headers

Tegenwoordig zien we de moving headers steeds meer terugkomen op websites en socials. Dan kan jij (of jouw klant) natuurlijk niet achterblijven! Maak je header moving!

SNEL EN GOED

HOE HET WERKT

Hebben we je interesse gewekt? Mooi! Met ons dienstenpakket maak jij jouw klanten blij met originele en gevarieerde content. Wil je moving content voor jouw eigen bedrijf? Ook dat kan. Jouw vraag stem je met ons af en wij regelen de rest! Maar, hoe gaat dit in zijn werk?

1: Briefing

Allereerst gaan we samen om tafel zitten: om welke klant(en) gaat het? Is er een brand guide aanwezig? Zijn er zaken waar extra aandacht aan besteed moet worden? Wat is de verwachting? Let’s have a chat!

2: Assets

Jullie eigen creative zorgt ervoor dat wij de juiste assets aangeleverd krijgen om er kick-ass content van te maken. Vooraf bespreken we nog wel even hoe we de assets het liefst aangeleverd krijgen om zo tijd te besparen

3: Update credits

Op basis van jouw opdracht bepalen we het aantal credits. Jouw pakket bepaalt van hoeveel credits je gebruik kan maken. Heb je er meer nodig? Ook geen probleem, dan koop je ze gewoon bij!

4: Delivery

Op basis van jouw opdracht bepalen we het aantal credits. Jouw pakket bepaalt van hoeveel credits je gebruik kan maken. Heb je er meer nodig? Ook geen probleem, dan koop je ze gewoon bij!

Pricing.

Ben je helemaal hyped en wil je graag aan de slag? Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij drie verschillende pakketten beschikbaar. Het verschil zit hem niet in de kwaliteit, maar in het aantal credits. Een credit staat voor een half uur werk. Kies je pakket en wij gaan direct aan de slag voor je. Geen zorgen, je credits blijven geldig.
Level 1: Ben jij al geholpen met een paar uur aan contentproductie? Dan is dit het juiste pakket voor je!
8 Credits voor €280
Level 2: Ben jij klaar voor het volgende level? Dan is dit pakket een mooie middenweg in jouw ambitie!
20 Credits voor €600
Level 3: Ready to kick some ass? Blaas jouw klanten weg met moving content en kies voor dit pakket!
40 Credits voor €1.100