2D animatie laten maken door animatiebedrijf Diversity Agency. Diversity Agency produceert, ontwerpt en maakt 2D en 3D animatie video’s. Een complex verhaal wordt op een gemakkelijke manier verteld. Prikkel je doelgroep met animatie! Denk aan een uitleganimatie, bedrijfsanimatie en andere animatie films.

Animatie

Bekkers Autoschade - Opdrachtgevers

Project omschrijving

Bekkers Autoschade Groep is een begrip op het gebied van schadeherstel. Dit komt niet door de prijs, maar de manier waarop schade hersteld wordt. Een auto is na reparatie bij Bekkers weer écht veilig. Matig schadeherstel komt bij het bedrijf niet voor. Bekkers investeert in haar mensen door middel van opleidingen en investeert in de toekomst. Daarnaast is Bekkers hét schadeherstelbedrijf dat werkt voor alle A-merken auto’s. Om in te zetten op brand awareness en bovenstaand kenbaar te maken aan de buitenwereld, werd Diversity Agency benaderd. De wens was om twee animaties te ontwikkelen. Een animatie is gericht op veiligheid en de ander richt zich op opdrachtgevers.

De algehele animatiestijl hebben wij helder, simpel maar toch krachtig gehouden. Hiermee vertellen wij het verhaal op een duidelijke en serieuze manier. Toch wordt het verhaal niet te agressief overgebracht, dankij de combinatie van helder taalgebruik met de versimpelde visuals.

Client

Bekkers Autoschade

Sector

Automotive

Type productie

Uitleganimatie

Just like you, this client loves us.