2D animatie laten maken door animatiebedrijf Diversity Agency. Diversity Agency produceert, ontwerpt en maakt 2D en 3D animatie video’s. Een complex verhaal wordt op een gemakkelijke manier verteld. Prikkel je doelgroep met animatie! Denk aan een uitleganimatie, bedrijfsanimatie en andere animatie films.

Animatie

Data Valley – Incubator for innovation

Project omschrijving

Data Valley is opgericht door meerdere regionale bedrijven die de handen ineen hebben geslagen omdat zij een gezamenlijk geloof hebben in versterking door samenwerking. Dit heeft geresulteerd in een sterke, inventieve speler in de markt van datacenters, met oog voor regionale belangen en vooruitstrevende technologische vernieuwingen.Daarbij ligt de focus op high tech omgevingen waar intensief dataverkeer de standaard is. Worden niet alleen hoge eisen gesteld aan veiligheid en betrouwbaarheid maar spelen flexibiliteit en onafhankelijkheid een minstens zo grote rol. Data Valley heeft een datacenter ontwikkeld dat aansluit op deze behoefte, de DataCube®.

Om de DataCube wat toegankelijker te maken, produceerden wij deze uitleganimatie. De animatie is opgebouwd uit zowel 2D-, als 3D elementen, wat het een overzichtelijk en aantrekkelijk geheel maakt.

Client

Data Valley

Sector

ICT

Type productie

Corporate

Just like you, this client loves us.