Uitleganimatie laten maken door animatiebedrijf Diversity Agency. Diversity Agency produceert, ontwerpt en maakt 2D en 3D animatie video’s. Een complex verhaal wordt op een gemakkelijke manier uitgelegd. Prikkel je doelgroep met animatie! Denk aan een explanimation, bedrijfsanimatie en andere animatie films.

Animatie

Embora - Gateway

Project omschrijving

Het verhaal van Embora was helder: AFAS is een hartstikke nuttig programma. Je hebt alle administratieve informatie van een organisatie binnen handbereik. Echter is de hoeveelheid data duizelingwekkend. Je hebt heel veel gegevens, maar hoe vind je de juiste gegevens? Dat is waar veel bedrijven mee worstelen. Embora ondersteunt deze bedrijven en helpt hen de benodigde data op een goede en veilige manier uit AFAS te halen.

Wij mochten Embora ondersteunen in het uitdragen van haar verhaal. In dit geval was een animatie de juiste keuze omdat je hiermee ieder verhaal op een duidelijke en aantrekkelijke manier onder de aandacht kunt brengen. De kleurrijke illustraties geven een positief gevoel aan de kijker. Daarnaast beelden ze op een toegankelijke manier het verhaal uit. Hierin maken we ook gebruik van de metafoor van de goudzoeker (immers: er is een goudmijn aan data beschikbaar in AFAS). Dankzij deze premium animatie kan Embora op een verfrissende en duidelijke manier haar dienstverlening promoten.

Client

Embora

Sector

Consultancy

Type productie

Uitleganimatie

Just like you, this client loves us.

Super fijne club om mee samen te werken. Lever op tijd af, sparren graag met je mee en willen ook weten wat je in de markt gaat zetten. Daardoor een hele fijne partner om mee samen te werken voor contentproductie.

Ted Jansen - Embora