Bedrijfsfilm laten maken door videobedrijf Diversity Agency. Diversity Agency pakkende bedrijfsvideo’s die je bedrijf binnen anderhalve minuut op de kaart zet. De kans op een goede eerste indruk is met een bedrijfsvideo zeer groot. Prikkel en enthousiasmeer jouw doelgroep met een video. Denk aan een bedrijfsfilm, productfilm en andere video’s.

Video & Animatie

Multifix - Corporate

Project omschrijving

Multifix is een internationaal, snelgroeiend bedrijf met meerdere locaties over de wereld. De Multifix Group bestaat uit verschillende divisies en ondernemingen. Het verhaal van de gehele Group is erg uitgebreid. Vandaar dat het bedrijf Diversity benaderde om een korte en bondige corporate video te ontwikkelen die precies uitlegt wat de Group doet, voor wie en hoe.

In de video laten wij de verscheidenheid aan producten en de technische branche waarin het bedrijf actief is zien. De technische branche beelden we uit middels donkere kleuren. Daarnaast combineren we video en animatie waardoor het verhaal toegankelijk is voor iedereen en niet per se locatiegebonden. Hierdoor is de video bruikbaar voor alle locaties over de gehele wereld. Om de video af te maken heeft Diversity gebruik gemaakt van haar animatie kennis. Dankzij animatie kunnen wij de door MULTIFIX geproduceerde onderdelen op een indrukwekkende manier visualiseren.

Client

Multifix Group

Sector

Handel

Type productie

Corporate

Just like you, this client loves us.