2D animatie laten maken door animatiebedrijf Diversity Agency. Diversity Agency produceert, ontwerpt en maakt 2D en 3D animatie video’s. Een complex verhaal wordt op een gemakkelijke manier verteld. Prikkel je doelgroep met animatie! Denk aan een uitleganimatie, bedrijfsanimatie en andere animatie films.

Animatie

Natuurlijk! Sint-Oedenrode - Spaarkaart

Project omschrijving

In een klein dorp een groot verschil maken. Zo moeilijk is het niet. N!SO staat voor Natuurlijk! Sint-Oedenrode en gelooft in samenwerken voor hetzelfde doel: het dorp nog aantrekkelijker te maken voor de bewoners en haar gasten. Een van de oplossingen in een speciale spaarkaart.

Alle bewoners van Sint-Oedenrode kunnen punten sparen wanneer zij aankopen doen in het dorp. Om het spaarsysteem onder de aandacht te brengen kwam Fruitcake bij ons terecht. De huisstijl van N!SO leent zich perfect voor een animatie, dus al snel werd het geheel uitgedacht. Na de goedkeuring op het script, storyboard en de voice-over stem konden we aan de slag om er een geheel van te maken. Nu kan heel Sint-Oedenrode in slechts 1 minuut kennis maken met het nieuwe spaarsysteem.

Client

Natuurlijk! Sint-Oedenrode

Sector

Overheid

Type productie

2D animatie

Just like you, this client loves us.