Bedrijfsfilm laten maken door videobedrijf Diversity Agency. Diversity Agency pakkende bedrijfsvideo’s die je bedrijf binnen anderhalve minuut op de kaart zet. De kans op een goede eerste indruk is met een bedrijfsvideo zeer groot. Prikkel en enthousiasmeer jouw doelgroep met een video. Denk aan een bedrijfsfilm, productfilm en andere video’s.

Video

Optimaal Leadgeneratie - Droomformule

Project omschrijving

Optimaal Leadgeneratie heeft Diversity benaderd om mee te werken aan een bedrijfsfilm. Het voornaamste doel van de video: duidelijk maken dat het bedrijf géén callcenter is. Optimaal Leadgeneratie is juist een vlot bedrijf wat zorgt dat klanten bij hun droomklant op gesprek kunnen!

De corporate video laat het traject zien waarbij de klant van Optimaal uiteindelijk bij haar droomklant aan tafel komt. De uitdaging was om de kijker te laten inzien dat leadgeneratie niet per se iets negatiefs hoeft te zijn. Optimaal Leadgeneratie maakt zaken doen leuk. Middels een positieve en vlotte stijl maakten we een verhaal waar de doelgroep zich in kan vinden.

Client

Optimaal Leadgeneratie

Sector

Marketing Communicatie

Type productie

Bedrijfsfilm

Just like you, this client loves us.

Diversity Agency heeft voor ons een animatie en een bedrijfsvideo gemaakt en het resultaat mag er zijn. Professioneel bedrijf wat ik zeker kan aanbevelen.

Dennis Verbakel - Optimaal Leadgeneratie