Bedrijfsfilm laten maken door videobedrijf Diversity Agency. Diversity Agency pakkende bedrijfsvideo’s die je bedrijf binnen anderhalve minuut op de kaart zet. De kans op een goede eerste indruk is met een bedrijfsvideo zeer groot. Prikkel en enthousiasmeer jouw doelgroep met een video. Denk aan een bedrijfsfilm, productfilm en andere video’s.

Video & Animatie

Prima werk en mens - Corporate

Project omschrijving

Van Lierop Adviesgroep groeide als een tierelier. Logisch, natuurlijk, als je goed bent in wat je doet. Hoewel ze in eerste instantie vooral geassocieerd worden met landbouw, zijn ze ook bezig met HR-advies en Payrolling. En dat ook nog onder een nieuwe naam: Prima Werk en Mens. Om alle onduidelijkheden weg te nemen, leek het ze het beste om een video slash animatie te maken.

De video moest vooral laten zien wie Prima nu eigenlijk is, en wat ze doen. Hun aanpak is bijna perfect: ze weten van elk van hun klanten wie precies waar werkt – van Jos op kantoor tot Mayke uit de kas. Het persoonlijke aspect van hun werk, in meerdere branches (retail, bouw en landbouw) moest dus zeker terugkomen in de video. Maar hoe leg je dat allemaal nu makkelijk uit? Simpel: met een combinatie van video en animatie; de sfeer wordt overgebracht met video, de uitleg met behulp van animatie. Zoals je in het eindresultaat kan zien, komen er nogal wat visuals in de video voor. Deze zijn allemaal door onze tekentovenaar ontworpen, in de stijl en kleuren van Prima zelf, en volgens de richtlijnen van een Great animatie.

Client

Prima werk en mens

Sector

Personeelsdiensten

Type productie

Corporate

Just like you, this client loves us.