Commercial laten maken door videobedrijf Diversity Agency. Zet jouw bedrijf, product of diensten binnen anderhalve minuut op de kaart dankzij pakkende video’s. Diversity Agency produceert commercials die een goede eerste indruk geven. Prikkel en enthousiasmeer jouw doelgroep met een video. Denk aan een bedrijfsfilm, productvideo en andere video’s.

Video & Animatie

Smardly - Impress with a tap

Project omschrijving

Smardly is een innovatieve business card waarmee je met één tik je professionele contactgegevens overdraagt. Om dit nieuwe product succesvol te lanceren, werd Diversity benaderd met de opdracht een launch video te maken die de concurrentie wegblaast. Wij gingen de uitdaging aan!

De launch video dient indruk te maken op de doelgroep en direct te leiden naar website visits. Vanaf het eerste moment van de video wordt de kijker geraakt door de kwalitatief hoogwaardige visuals. De high-end look and feel maakt het geheel af. Door te werken met strakke animatie en sterke copy blaast de launch video de kijker direct omver. Een launch video met impact dus. IMPRESS WITH A TAP.

Client

Smardly

Sector

Diensverlening

Type productie

Commercial

Just like you, this client loves us.

"Vanaf het eerste contact tot oplevering is het contact doordrongen geweest van professionaliteit, creativiteit en enthousiasme. Meedenken, aanvoelen en bijsturen. We raden hen dan ook direct aan. Voor ons de perfect match."

Ronald Huijgen, founder at Smardly