2D animatie laten maken door animatiebedrijf Diversity Agency. Diversity Agency produceert, ontwerpt en maakt 2D en 3D animatie video’s. Een complex verhaal wordt op een gemakkelijke manier verteld. Prikkel je doelgroep met animatie! Denk aan een uitleganimatie, bedrijfsanimatie en andere animatie films.

Animatie

TransIP - Ontdek ons Controlepaneel

Project omschrijving

TransIP is ervan overtuigd dat iedereen zich zelfstandig moet kunnen bewegen in de digitale wereld. Sinds haar oprichting in 2003 is het uitgegroeid tot de grootste domein-, hosting- en VPS-leverancier in de Benelux.

TransIP benaderde ons met de vraag om een duidelijke animatie van hun Controlepaneel te ontwikkelen. Het bedrijf heeft alles in huis met betrekking tot cloud computing. Het is een 'one stop shop' voor de beste kwaliteit en groot gebruiksgemak. In het Controlepaneel komt de volledige online infrastructuur van de eindgebruiker samen. Op deze manier kan diegene zich focussen op wat er voor hem toe doet: creëeren. En dat is precies wat we met de strakke visuals en de manier van animeren hebben gecommuniceerd.

Client

TransIP

Sector

Hightech

Type productie

Uitleganimatie

Just like you, this client loves us.