Bedrijfsfilm laten maken door videobedrijf Diversity Agency. Diversity Agency pakkende bedrijfsvideo’s die je bedrijf binnen anderhalve minuut op de kaart zet. De kans op een goede eerste indruk is met een bedrijfsvideo zeer groot. Prikkel en enthousiasmeer jouw doelgroep met een video. Denk aan een bedrijfsfilm, productfilm en andere video’s.

Video

Unibouw - Corporate

Project omschrijving

Eind 2019 betrok Unibouw haar nieuwe pand. Dé tijd om eens flink uit te pakken met een pakkende corporate movie. Hierin wilde het bedrijf vooral laten zien waar het bedrijf voor staat en wat de toekomst nog gaat brengen. Diversity mocht de gehele productie verzorgen en begeleiden.

Unibouw verzorgt in de bouw het complete traject, van analyse tot het vinden van beschikbare grond, financiering en ontwerp van het pand, tot beheer & onderhoud. Dit onderscheidend gegeven moest op een krachtige manier weergegeven worden. Daarnaast staat het Brabantse karakter en persoonlijk contact centraal in de samenwerking met het bedrijf. Diversity zette in op enerzijds de ruwe bouwplaats, maar anderzijds ook het strakke resultaat zoals het nieuwe pand van Unibouw. De rode draad van het verhaal zat hem in het persoonlijke van de mensen die er werken. Zonder mensen geen persoonlijke touch, geen Brabants karakter én geen resultaat.

Client

Unibouw

Sector

Bouw

Type productie

Corporate

Just like you, this client loves us.