VIDEO

WERKWIJZE

ONZE WERKWIJZE

Als je met ons een video gaat maken, dan lopen we gezamenlijk verschillende stappen door. Je staat er dus nooit alleen voor. Jij bent de expert van jouw product of dienst en wij zijn dat op het gebied van videoproductie. Wij zetten ons in voor jouw succes. Met een video maak je een sterke eerste indruk en prikkel je jouw doelgroep op een treffende manier.

Briefing

Concept

Script

Shotlist

Storyboard

Planning

Voice-over

Shoot

Montage

Sound design

Kleurcorrectie

Oplevering

HET TRAJECT

We kunnen wel beginnen met filmen, zonder ook maar één stap voorbereiding gedaan te hebben, maar dan kun je net zo goed onze dure apparatuur links laten liggen en zelf je telefoon pakken om iets op te nemen. Wij doorlopen onderstaande stappen bij elke productie, zodat het eindresultaat iets is om trots op te zijn.

Briefing.

We beginnen vooraan, bij je vraag. Daar komt een briefing uit en dan kunnen we beginnen.

Concept.

De briefing is het uitgangspunt voor het concept. Dat zijn jullie ideeën die door onze creatieve mallemolen gaan, tot er een creatief, leuk maar vooral duidelijk concept uit komt rollen.

Script.

Is het concept akkoord, dan komt onze scriptschrijver op bezoek. Don’t worry, het is een toffe peer. Na een kort gesprek maakt hij een script, dat je ter goedkeuring natuurlijk te zien krijgt.

Shotlist.

Voordat we kunnen gaan schieten, maken we een shotlist: een lijst van alle beelden die we moeten filmen, om ervoor te zorgen dat we er geen vergeten.

Plannen shoot.

Je zal versteld staan hoeveel werk er in een shoot gaat zitten. Dus plannen we deze tot in de puntjes!

Voiceover.

Het script is akkoord, dus vliegen we de voice-over in. Niet letterlijk, natuurlijk: de professionele stemacteur, die je zelf bepaalt, zit gewoon in een studio.

Shoot.

De daadwerkelijke shoot. Als je erbij bent, mag je zelfs met het clapperboard voor de camera ‘Action!’ roepen.

Montage.

Na de shoot volgt een bulk werk: de montage. Beeld, muziek, voice-over en sound effects komen samen in één grote brei van een montage.

Sound design.

Of je nu rechtenvrije stockmuziek of een originele compositie wilt, het kan allemaal. Dat geldt ook voor sound effects die je video nét dat beetje meer geven.

Kleurcorrectie.

Je zal het misschien niet geloven, maar de meeste video’s krijgen kleurcorrectie: belichting en contrast moeten aangepast worden, maar je kan met kleurcorrectie ook een geheel eigen sfeer creëren.

Oplevering.

This is the end, my friend. Van onze samenwerking, dan. Voor de video begint het nu pas: die wordt de wereld in geslingerd in 4K, Full HD en HD, en door ons aangeleverd in het door jou gewenste bestandsformaat.

ONEINDIGE 
MOGELIJKHEDEN

Ons brein wordt dagelijks overladen met duizenden prikkels. Je wilt er dus maar al te graag voor zorgen dat jouw doelgroep blijft hangen. Door het inzetten van een video of animatie zet je op een effectieve en originele manier jouw verhaal neer. Diversity ontwikkelt creatieve concepten, animaties en videoproducties en helpt jou hier graag bij.

Met ons enthousiaste team van professionals zetten wij iedere keer een topprestatie neer. Diversity werkt samen met illustratoren, copywriters, cameraprofessionals en stemacteurs. Wij zorgen ervoor dat alles achter de schermen tot in de puntjes verzorgd is. Je hoeft alleen maar te genieten van het beeld dat je raakt.

De volgende producten vallen onder ons dienstenpakket:

Uitleganimatie

Explanimation

Animatie video

Infographic

Explanimation video

2D animatie

3D animatie

Commercial

Uitlegfilm

Bedrijfsfilm